Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Mercedes Benz A- Class

Στο vehiclestech.blogspot.gr, αυτό που δεν συνηθίζω είναι να γράφω για παρουσιάσεις νέων αυτοκινήτων, αλλά προτιμώ να γράφω περισσότερο για τεχνικά θέματα, αλλά υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα και κάποιες εταιρείες που "σπάνε" το κατεστημένο και ακόμη καλύτερα αλλάζουν την συνολική τους εικόνα όπως την ξέραμε μέχρι τώρα και απευθύνονται και σε πιο νεανικό κοινό. 
Ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι η Mercedes Benz A-Class...


Mercedes-Benz A 250 BlueEFFICIENCY AMG Sport

(Αερό)δυναμική νέα σπορ εμφάνιση με έμφαση στις λεπτομέρειες, με πολλές καμπύλες και με την Mercedes Benz να κλείνει την πόρτα και να αλλάζει τελείως την φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με τις δύο προηγούμενες γενιές Α. 

 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η τρίτη γενιά της A-Class παρουσιάστηκε το 2012 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και αργότερα
το 2012 Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.
Ο σχεδιασμός της είναι πιο δυναμικός και απευθύνεται περισσότερο σε νέους ανθρώπους, αφού ο κύριος σκοπός της Mercedes είναι να ανταγωνιστεί την BMW σειρά 1 και το Audi A3. 
Το ριζικά νέο σχέδιο εμφανίστηκε για πρώτη φορά Concept A-Class στο Σαλόνι 2011 Auto Shanghai.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 

Όπως θα διαπιστώσετε και εδώ, το εσωτερικό είναι ποιοτικό (όπως είναι συνήθως τα Mercedes), αλλά και σχεδιασμένο για νεότερες ηλικίες. Ας δούμε κάποιες φωτογραφίες: 
 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Παρακάτω παρουσιάζονται οι βασικές διαστάσεις του αμαξώματος, οι εκδόσεις κινητήρων με τα κύρια χαρακτηριστικά τους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Α-Class 200. Κάντε κλίκ πάνω στις φωτογραφίες για περαιτέρω μελέτη.


Τρίτη γενιά Mercedes Benz A-Class 200 λοιπόν και η τιμή  της για τη βασική έκδοση Α180 BlueEfficiency με 122 HP ξεκινάει απο 23.859 ευρώ. 
Επειδή πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά, απολαύστε τις φωτογραφίες: 


Πηγές : 
www.mercedes-benz.gr 
http://en.wikipedia.org